HIPP 1 COMBIOTIC 300G

HIPP 1 COMBIOTIC 300G

Sold: 2

17.90KM

HiPP ORGANIC COMBIOTIC® mlijeko za dojenčad:
– Po uzoru na majčino mlijeko,
– ukusno i zasitno,
– važna dijetalna vlakna (GOS) iz laktoze,
– Probiotik – prirodna kultura mliječne kiseline,
– LCP (Dugolančane polinezasićene omega 3 i 6 masne kiseline) u obliku u kojem su također zastupljene u majčinom mlijeku,
– ne sadrži gluten (kako je propisano zakonom),
– lagano za probavu.

Nema na zalihi

SKU: 2792 Kategorija: Oznake:

HiPP 1 BIO Combiotik® početna mliječna hrana. Na temelju najnovijih istraživanja i nutricionističkih otkrića o majčinom mlijeku, HiPP je razvio novu generaciju mliječnih formula. HiPP Combiotic mliječne formule jedine su koje sadrže jedinstvenu kombinaciju probiotika i prebiotika. Probiotička kultura L. fermentum koju sadrže HiPP Combiotic mliječne formule češće se nalazi u majčinom mlijeku od ostalih probiotičkih kultura. HiPP BIO Combiotic® – po uzoru na prirodu. GOS (iz laktoze) – pomaže u održavanju zdrave crijevne flore s probiotskom kulturom L. fermentum (prirodno izdvojene iz majčinog mlijeka)Omega-3.

Pakovanje: 300g

Doziranje i način primjene: Hipp 1 Combiotic se dozira pomoću priložene originalne merice. Pred svaku pripremu jela treba prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40°C do 50°C. Prilikom pripreme obroka, 2/3 od potrebne količine vode staviti u odgovarajuću flašicu i dodati odgovarajuću količinu Hipp 1 Combiotic mlečne formule pomoću priložene merice. Nakon toga, potrebno je flašicu zatvoriti i jako promućkati kako bi se dobila mlečna formula. Nakon mućkanja, dodati u flašicu preostalu količinu vode i ostaviti mlečnu formulu da se ohladi na oko 37°C. Pre davanja detetu, proveriti da li je temperatura odgovarajuća.

Majčino mlijeko je najbolja i besplatna hrana za Vaše dijete. Svojim vrijednim sastojcima majčino mlijeko osigurava zdrav rast i razvoj djeteta , izgradnju imunološkog sistema te štiti od razvoja alergija i ostalih bolesti. HiPP je uvjeren u prednosti dojenja za majku i dijete i promiče dojenje u skladu s preporukama WHO ( Svjetske zdravstvene organizacije).

Proizvođač: HiPP